tisdag 8 juli 2014

Pusskalas



Saknar denna lilla loppan väldigt mycket. Som tur är så ska jag hem en sväng till Sverige om mindre än två veckor. 

Helgen i Amsterdam var trevlig, även om vi blev lite besvikna på arrangemanget omkring hollands matchen. Vi hade väntat oss en gigantisk storbilds tv i nån park eller på nått torg, men icke. De hade en park med storbild men där pågick även en festival så man var tvungen att betala runt 50€ för att ens komma in på området. I och med att de inte hade nån jätteplats där alla kunde se matchen så blev varenda liten bar överfull med folk. Till slut hittade vi en bar där vi kunde se helt ok, givetvis ståplats. Då hade det gått 15min av matchen. Så det blev en väldigt lång match att stå upp. 

Tydligen har de haft en sån där gigantisk storbild på de andra matcherna, men inte denna vi kom för att se.... Måste säga att det är bättre i Nijmegen då. Men det var ju fantastiskt trevligt att vi vann! Till och med spelade bra fotboll!

Ikväll har Kalle träningsmatch, men det ska regna precis hela dagen.... Just nu vräker regnet ner. Men det är faktiskt väldigt mysigt, när vi tittar ut i parken så ser det ut som man är i regnskogen. 

2 kommentarer:

  1. Det var väldigt trevligt att träffa er i alla fall, trots Amsterdams dåliga stil ;)

    SvaraRadera