måndag 2 december 2013

Fantastiskt skön vinst!









Jaaaaaaaaa!!!!! Igår kom årets andra vinst, 3-2 mot AZ! NEC ledde med 3-1 och AZ gör 3-2 i typ 83:e minuten. Efter det följde 10 minuters hemsk nervositet, man vågar inte ens tro på vinst innan domaren blåst av matchen. Men denna gången gick det vägen! Kalle var grym, vilket var extra kul när 27pers från Sverige var och kollade. 

Jag satt på en annan läktare och blev väldigt paff när jag hörde hur de började sjunga "Stora gökar och lite lemonad". Hahahaha! Den svenska klacken höll igång väldigt bra hela matchen. 

Efter matchen blev det middag med hela gänget på en av våra favorit restauranger. De fixade ett långbord till 29pers med väldigt kort varsel. De började till och med spela den svenska nationalsången i högtalarna på restaurangen, så alla ställde sig upp och sjöng för full hals. Hahahaa....

Efter middagen gick jag och Kalle ut och tog ett glas med Jacob och Andra (österrikarna). Sen blev det hem till sängen, för Kalle och Jacob har träning nu på förmiddagen. Kan säga att man sov väldigt gott inatt, efter en underbar söndag. 

4 kommentarer:

  1. Känns som en lyckad resa för de som var nere!! Mysigt ni julpyntat lägenheten! Kram Jill

    SvaraRadera
  2. Vad roligt med vinst!!! Kram Frida

    SvaraRadera
  3. Ja jag tror att de hade en trevlig resa! Tack tack, nu är det bara tomtarna som ska upp med. kram

    SvaraRadera
  4. Ja vet Frida! Så gött, men vi ligger fortfarande sist, men hängde ändå på de andra lagen nu. kramar

    SvaraRadera