tisdag 3 december 2013

Rituals






Vi har en Rituals butik här i Nijmegen. Kalle har köpt en lotion där tidigare, en sån där fantastisk lotion som bara försvinner in i huden på nån sekund och inte är det minsta kletig eller kladdig. Så jag har önskat mig en lotion därifrån av Kalle i julklapp. Såg även denna fina teburken på deras hemsida, superfin! Ni hittar massa fina saker på deras sida HÄR

Vi var och kollade lite på b-laget igår kväll, blev tyvärr 0-1 förlust, men vi hade väldigt trevligt. Så trevligt att vi satt kvar i klubbhuset efter matchen och snackade, drack kaffe/te. De var ett helt gäng killar och jag. Det är faktiskt mest killar som kollar när b-laget spelar. 

Idag är Kalle ledig, vi hade tänkt åka till Utrecht. Detta är andra gången som vi tänkt åka till Utrecht men våra planer blivit raserade för att Kalle fått ont efter match. Han räddade ett skott med foten i söndags, som gjorde att det vred till i knät. Så hans knä känns stelt och de ska kolla upp det idag, men de trodde inte att det var nått allvarligt. Han har haft liknande skada tidigare. 

Så nu blir det istället storhandling, biltvättning, gymmet och lite julgodis tillverkning!  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar